Wonderland Entertainment Groep2023-09-05T10:23:33+02:00

Wonderland Entertainment Groep, altijd een goed idee

U helpen aan dat ene goede idee. Dat is wat we doen. Een originele invulling voor het jaarprogramma van uw winkelcentrum, het jaarlijkse bedrijfsfeest. Een leuke middag voor de allerkleinsten. Of een manier om uw merk te vertalen naar een concept waar uw klanten enthousiast van worden. Wij denken graag met u mee.

Het kan ook zijn dat u zelf al een goed idee heeft. Dan helpen wij u graag bij de uitvoer ervan. Op onze website vind u ons aanbod. Maar er kan nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze medewerkers zijn betrokken en grenzeloos creatief. Dus wat uw vraag ook is: neem contact met ons op. En u zult zien altijd een goed idee!

Wie zijn wij
Wonderland Entertainment Groep is een dynamische entertainmentbureau met een sterke focus op entertainment voor winkelcentrumpromotie. Het organiseren van evenementen en winkelcentrumpromotie zit ons in het bloed. Onze creatieve breinen zijn altijd op zoek naar vernieuwend en creatief entertainment die uw winkelcentrum onder de aandacht brengen en publiek aantrekken. Zo stijgen de bezoekersaantallen, blijven de bezoekers langer en komen ze vaker terug

Betrokkenheid, creativiteit en kwaliteit
De grote betrokkenheid van onze medewerkers bij producten is een van onze sterke punten. Wij willen door middel van een platte organisatiestructuur ervoor zorgen dat elke werknemer op verschillende afdelingen kan worden ingezet. Dit stimuleert de betrokkenheid van onze medewerkers bij onze producten wat wij uitdragen naar onze klanten. Elke medewerker in ons bedrijf heeft een hart voor entertainment en amusement. Hierdoor kunt u altijd rekenen op uitstekende kwaliteit en betrokkenheid bij onze werkzaamheden.

Met een uitgebreid assortiment van ruim 350 verschillende entertainment acts behoren wij tot een van de grootste entertainmentbureaus van Nederland. Onze entertainment acts komen grotendeels uit onze eigen hand. Wat begint op de tekentafel groeit in no-time uit tot een geweldig kostuum van hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit is wat wij willen koesteren, voor minder dan het beste gaan wij niet. Doordat het productieproces grotendeels in onze eigen handen plaatsvindt en wij de beste kwaliteit na streven is het voor ons geen enkel probleem om de producten aan te passen naar uw specifieke wensen. Dit getuigd weer van enorme creativiteit en professionaliteit binnen ons bedrijf. Wie zou hier nu niet gebruik van willen maken?

Ons team

Antonie Zuijderwijk
Antonie Zuijderwijk
Antonie is onze creatieve brein. Hij bedenkt, ontwerpt en creeërt de decoraties.
Corine Pronk
Corine Pronk
Corine is de administratieve duizendpoot van de Wonderland Entertainment Groep. Van offerte tot de administratie. Zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.
Amber Demeijer
Amber Demeijer
Amber zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte wordt gehouden van alle activiteiten rondom Wonderland Entertainment Groep. Daarnaast neemt zij ook een stukje sales voor haar rekening
Luuk Zuijderwijk
Luuk Zuijderwijk
Luuk is onze regelneef op locatie en op kantoor. Van de planning van onze locatiemedewerkers tot aan de planning van de seizoensdecoraties, hij draait zijn hand er niet voor om.
Ferre Verbeek
Ferre Verbeek
Ferre is onze loodsmedewerker. Hij zorgt dat alles klaarstaat zodat al het entertainment vlekkenloos op pad kan. Ook kunt u hem tegen komen op locatie.
Coen Zuijderwijk
Coen Zuijderwijk
Coen is onze ICT topper. Alles wat digitaal is of met de website heeft te maken neemt hij voor zijn rekening.

Partners

Titel

Ga naar de bovenkant