Zomervakantie aanbieding2024-03-06T14:41:05+01:00

Zomervakantie aanbieding

De zomer …. Het klinkt nog ver weg maar nu de dagen weer langer worden en de voorjaarsbloemen weer uit de grond tevoorschijn komen gaan onze gedachten weer uit naar de warme zomermaanden.

Ook uw gasten kijken natuurlijk ook uit naar een geweldige vakantie op uw locatie. Want als de kinderen zich vermaken hebben zij even tijd voor zichzelf. Dat gaat zeker lukken wanneer u ervoor kiest om ons Bouwavontuur uit te nodigen!

Bouw & Glitter: Waar Creativiteit schittert

In de wereld van bouwen met stenen, worden jonge bouwkunstenaars uitgenodigd om hun verbeelding de vrije loop te laten gaan. Onze begeleiders staan klaar om de kinderen te verwelkomen en te begeleiden. Aan onze speciaal ingerichte bouwtafels creëren zij hun eigen unieke meesterwerken. De 3 mooiste creaties gaan ervandoor met een mooi LEGO Pakket.

Bouwen met Stenen heeft als doel kinderen uit te dagen de grenzen van hun creativiteit te verkennen en te verleggen. Onze basisopstelling biedt plaats aan ongeveer 60-80 kinderen tegelijkertijd om te bouwen.

Maar dat is nog niet alles!
Terwijl de creatieve energie zich in de ruimte vult, wandelt onze glitterdame rond met de mooiste glitters en sjablonen in haar magische tas. Voor wie wilt, wacht er een sprankelende verrassing: De mooiste glittertattoo!

Bouw & Glitter duurt maximaal 4 uur en is inclusief 1 begeleider en 1 Glitterdame.

Tijdens de maanden juli en augustus bieden wij Bouw & Glitter aan voor een bedrag van € 995,00 exclusief btw en reiskosten.

NB Deze aanbieding is alleen geldig als Bouw & Glitter wordt uitgevoerd op doordeweekse dagen

Evenementenbureau

Bouw & Ontmoet

In de wereld van bouwen met stenen, worden jonge bouwkunstenaars uitgenodigd om hun verbeelding de vrije loop te laten gaan. Onze begeleiders staan klaar om de kinderen te verwelkomen en te begeleiden. Terwijl ze hun eigen unieke meesterwerken aan het creëren zijn aan onze speciaal ingerichte bouwtafels.

Kijk eens wie daar tussen de bouwtafels door huppelt! Het is niemand minder dan het vrolijkste blauwe konijn en de grootste speurneus van allemaal: Bobo!

Terwijl de kinderen druk bezig zijn met hun bouwwerken, staat Bobo klaar om de kinderen te begroeten. Kom samen met Bobo op de foto, geef hem een knuffel en deel een paar high fives uit. Het wordt een ontmoeting om nooit te vergeten!

Bouw & Ontmoet duurt maximaal 4 uur en bevat 2 x een meet & greet met Bobo van circa 30 minuten en is inclusief 1 begeleider en 1 acteur.

Tijdens de maanden juli en augustus bieden wij Bouw & Ontmoet aan voor een bedrag van € 1095,00 exclusief btw en reiskosten.

NB Deze aanbieding is alleen geldig als Bouw & Ontmoet wordt uitgevoerd op doordeweekse dagen

Bobo, Bobo inhuren, Meet en greet, Meet & Greet, kinderentertainment, tv karakter inhuren, winkelcentrumpromotie, looppop inhuren, bekende kinderfiguren inhuren, boeken kinderentertainment

Contact met ons
Wilt u meer weten over wat er alleen mogelijk is? Dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon op het volgende nummer 0174-248566. E-mailen kan ook, ons e-mailadres is info@w-e-g.nl.
Wilt u meer weten over wie wij zijn? klik dan hier!

Loading

Titel

Ga naar de bovenkant