Black Friday Avond in Cityplaza Nieuwegein

  • Black Friday, winkelcentrum, promotie, winkelcentrum promotie, promotie in winkelcentrum, evenementenbureau, winkelcentrum entertainment, entertainment in winkelcentrum

Black Friday Avond in Cityplaza Nieuwegein

Op 24 november 2023 werd Cityplaza in Nieuwegein omgetoverd tot een bruisende oase van entertainment en glitter tijdens de Black Friday avond. Het was een avond vol verwondering en spektakel, waar winkelend publiek zich liet betoveren door een reeks onvergetelijke acts en optredens. In deze blog nemen we je mee op een reis door deze betoverende Black Friday-avond die het winkelcentrum tot leven bracht.

De Bubble Ladies

Om 4 uur begon de avond met een adembenemende aankomst van de Black Friday Bubble Ladies. Deze bijzondere dames zijn ware eyecatchers en rolde in hun eigen verlichte en muzikale bubbels door het winkelcentrum. Het was een opvallende act die de aandacht van iedereen trok en de toon zette voor een avond vol verrassingen.

Disco Mirror Dance: Glitter en Glimmer

Terwijl de avond vorderde, betoverde de Disco Mirror Dance het winkelend publiek. Deze schitterende figuren dansten gracieus, verspreidden sprankelend licht en creëerden een betoverende sfeer. Ze begroetten het publiek en stonden zelfs even stil voor een foto, waardoor de avond nog specialer werd.

Black friday, Disco, Disco Mirror Dance, Winkelcentrum entertainment, entertainment in winkelcentrum, winkelcentrum promotie, promotie in winkelcentrum, evenementenbureau,
Black Friday, DJ, Glitter mini, muziek, Dj booth, Winkelcentrum promotie, promotie, promotie in winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, muziek entertainment, entertainment in winkelcentrum, evenementenbureau,

Glitter Mini: De Ultieme Disco DJ Booth

Op de Raadstede werden bezoekers verrast door de swingende beatklanken van de Glitter Mini. Deze unieke mini-cabriolet was omgetoverd tot een DJ Booth en was een waar visueel spektakel. Met maar liefst 15 gouden laklagen straalde de Glitter Mini ultieme disco-vibes uit en bracht een feestelijke sfeer in de straten van Cityplaza.

Beatz Dansstudio: Een Dansspektakel

Van 7 tot 8 uur bracht Beatz Dansstudio het podium tot leven met verschillende dansacts. Het publiek werd meegenomen op een reis van ritme en beweging terwijl getalenteerde dansers hun kunsten vertoonden. Het was een meeslepend optreden dat de energie van de avond opdreef.

Samantha Steenwijk: Een Finalewaardige Afsluiting

Als klap op de vuurpijl trad Samantha Steenwijk op, een van de meest bekende volkszangeressen van Nederland. Haar optreden was het hoogtepunt van de avond, en haar dijk van een stem en spontane persoonlijkheid zorgden voor een magische afsluiting van de Black Friday-avond.

Black Friday, Winkelcentrum, zangeres, Samantha Steenwijk, volkszangeres, winkelcentrum promotie, promotie in winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment in winkelcentrum, evenementenbureau,

De Black Friday avond in Cityplaza Nieuwegein was een betoverende ervaring vol glitter, glamour en opwinding. De variatie aan acts en optredens zorgde ervoor dat deze avond voor jong en oud onvergetelijk werd. Black Friday in Cityplaza was niet alleen een kans om te winkelen, maar ook om te genieten van entertainment en spektakel dat de ware geest van deze feestelijke dag omarmde. We kijken nu al uit naar wat de volgende Black Friday in Cityplaza zal brengen!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Print Friendly, PDF & Email
Door |2023-12-08T08:41:51+01:00december 1st, 2023|Nieuws|0 Reacties

Deel dit verhaal, kies je Social Media platform!

Over de auteur:

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant