Sinterklaas intocht Cityplaza

  • Sinterklaas, piet, Sinterklaas & Piet, Intocht, Intocht Sinterklaas, Winkelcentrum promotie, Sinterklaas intocht in winkelcentrum, promotie in winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment in winkelcentrum, kinderevenement, sinterklaas op bezoek, piet op bezoek, Welkom sinterklaas, evenementenbureau,

Sinterklaas intocht Cityplaza

De verwachtingen waren hooggespannen, en op 18 november was het eindelijk zover: de sinterklaasintocht in Cityplaza Nieuwegein. Het was een magische dag vol festiviteiten, van het voorprogramma met DJ Piet tot de feestelijke parade met Sinterklaas zelf. In deze blog nemen we je mee op een reis door deze betoverende gebeurtenis die jong en oud in de ban hield.

Het Voorprogramma met DJ Piet en de 3P’s

De festiviteiten begonnen al vroeg in de middag, met het voorprogramma op het podium in Cityplaza. DJ Piet draaide opzwepende muziek, waardoor de sfeer meteen goed zat. Daarna betraden de 3P’s het podium en gaven een spetterend optreden dat het publiek in de juiste feeststemming bracht.

De Vrolijke Pietenband in de Passage

Terwijl het podiumprogramma in volle gang was, zorgde de Pietenband in de passage voor de perfecte soundtrack voor deze bijzondere dag. De vrolijke klanken van de band vulden de lucht en voegden nog meer sfeer toe aan het evenement.

Sinterklaas, piet, Sinterklaas & Piet, Intocht, Intocht Sinterklaas, Winkelcentrum promotie, Sinterklaas intocht in winkelcentrum, promotie in winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment in winkelcentrum, kinderevenement, sinterklaas op bezoek, piet op bezoek, Welkom sinterklaas, evenementenbureau,

Danspieten Betoveren het Podium

Om 15:00 uur was het tijd voor een betoverend optreden van de Danspieten op het podium. De vrolijke en energieke dansen van de Pieten brachten de kinderen in verrukking en zorgden voor een onvergetelijk moment tijdens de Sinterklaasintocht.

Sinterklaas, piet, Sinterklaas & Piet, Intocht, Intocht Sinterklaas, Winkelcentrum promotie, Sinterklaas intocht in winkelcentrum, promotie in winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment in winkelcentrum, kinderevenement, sinterklaas op bezoek, piet op bezoek, Welkom sinterklaas, evenementenbureau, Danspieten, dj piet,

Sinterklaas Arriveert in Stijl

Rond dezelfde tijd begon Sinterklaas zijn reis vanaf de Ruilfabriek naar het podium in een kleurrijke parade. Kinderen keken vol spanning uit naar de komst van de Sint, en hij stelde niet teleur. Met zijn gevolg van vrolijke Pieten en de traditionele pietenband zorgde Sinterklaas voor een groots en spectaculair welkom.

Burgemeester en Praatje op het Podium

Van half 4 tot 4 uur was het podium het middelpunt van aandacht. Hier sprak onder andere de burgemeester met Sinterklaas en werden er hartverwarmende woorden uitgewisseld. Het was een moment van gemeenschap en vreugde, waarbij jong en oud samenkwamen om te genieten van de Sinterklaasviering.

Meet & Greet met Sinterklaas en Chocoladeletters

Na alle festiviteiten was er nog een speciaal hoogtepunt: een meet & greet met Sinterklaas zelf! Kinderen konden hun wensen delen, een praatje maken en zelfs op de foto met de goedheiligman. Bovendien werden er heerlijke chocoladeletters uitgedeeld, waardoor de dag nog zoeter werd afgesloten.

De Sinterklaasintocht in Cityplaza Nieuwegein was een betoverende belevenis die de magie van het Sinterklaasfeest tot leven bracht. Met muziek, dans, de komst van Sinterklaas en een hartverwarmende meet & greet was het een dag om nooit te vergeten. Het bracht de gemeenschap samen en liet zien dat Sinterklaas nog altijd in de harten van jong en oud leeft. Deze viering in Cityplaza Nieuwegein was een ware triomf voor de Sinterklaastraditie. Wilt u dit ook volgend jaar? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Print Friendly, PDF & Email
Door |2023-11-21T09:31:00+01:00november 21st, 2023|Nieuws|0 Reacties

Deel dit verhaal, kies je Social Media platform!

Over de auteur:

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant